Guam Fanghi D’alga Formula a Freddo-Baltë anti-celulit me veprim në të ftohtë

  Guam Fanghi D’alga Formula a Freddo-Baltë anti-celulit me veprim në të ftohtë

  Referenca:

  5,800 Lekë

  Baltë anti-celulit me veprim në të ftohtë 500g/ 400ml

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi

  Baltë natyrale, efektive me veprim konkret në:

  -humbjen e masës së kofshës

  -rritjen e elasticitetit dhe tonifikimin e lëkurës.

  Kombinimi i algave Guam me ekstrakte bimore dhe vajra esenciale vepron kundër celulitit dhe indit dhjamor të lëkurës. Përmirëson gjendjen dhe aspektin estetik të këmbëve të enjtura dhe të lodhura. Tonifikon dhe rrit elasticitetin e lëkurës. E indikuar për t’u përdorur gjatë periudhës verore, pasi krahas veprimit anti-celulit i jep dhe një ndjesi freskie lëkurë suaj. Efektshmëria e baltës është vërtetuar klinikisht me metoda instrumentale.

  KESHILLA

  Përdorimi

  Rekomandohet të përzihet mirë produkti para se të përdoret. Aplikohet balta me masazh të lehtë në zonat e interesuara të trupit dhe i vendoset sipër një letër kuzhine. Lihet në qetësi për 45 minuta e më pas shpëlahet me ujë të bollshëm. Për një trajtim më të plotë pas tij aplikohet në zonat e interesuara dhe xhel-kremi me alga Guam formula në të ftohtë. Përdoret të paktën për 6 javë rresht.

  https://www.youtube.com/watch?v=vKrWLnkgAxw

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: