Bioscalin – Energy vitamina për rënien e flokëve tek meshkujt

  Bioscalin – Energy vitamina për rënien e flokëve tek meshkujt

  Referenca:

  3,100 Lekë

  Bioscalin Energy është një shtesë ushqimore për flokët specifike për meshkujt

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  Bioscalin Energy është një shtesë ushqimore për flokët specifike për meshkujt që vepron nga brenda duke forcuar flokët dhe parandaluar rënien.

  Tabletat Bioscalin® Energy sjellin dy komplekse ekskluzive, ATP-3 dhe AJB-COMPLEX, fryt i kërkimeve të laboratoreve Giuliani me përbërës të përzgjedhur:

  • ATP-3 – Kompleks që kombinon 3 substanca aktive të përfshira në procesin qelizor të metabolizmit energjitik: Arginine, Kafeinë dhe Karnitinë. Veprimi i tyre sinergjitik është i aftë të rrisë prodhimin energjitik në nivel qelizor.
  • AJB-COMPLEX – Kompleks që kombinon Biotinën, një vitaminë që ndihmon në mirëmbajtjen e flokëve, me ekstraktin e Ajuga Reptans (bimë që gjendet në Europë)
  • Ekstrakt shege dhe Kafe jeshile – kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, i cili gjithashtu sulmon flokët.
  • Kreatinë, Ubidecarenone dhe Zink  – përbërësit që kompletojnë formulimin. Zinku, në veçanti, është një mineral i dobishëm për sintezën e proteinave, përfshirë keratinën, një nga komponentët kryesorë të flokëve.

  Patenta R-Plus Technology për çlirim të ngadaltë mundëson shpërndarjen e përbërësve aktivë direkt tek bulbi, qendra vitale e flokëve.

  Udhëzime mbi përdorimin

  Këshillohet përdorimi i një tablete në ditë, preferohet në mëngjes ose në vaktin tuaj kryesor. Për një efekt më të mirë këshillohet përdorimi për 3 muaj

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: