Klorane – Krem dite me shege per floke te lyer

  Klorane – Krem dite me shege per floke te lyer

  Referenca: 0008

  1,700 Lekë

  Për flokë të lyer

  Përkujdesje mbrojtëse dhe fiksuese të ngjyrës me Shegë. Rrit shkëlqimin dhe zgjat intensitetin e ngjyrës së flokëve duke mos lejuar oksidimin e ngjyrës.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Për flokë të lyer

  Përkujdesje mbrojtëse dhe fiksuese të ngjyrës me Shegë. Rrit shkëlqimin dhe zgjat intensitetin e ngjyrës së flokëve duke mos lejuar oksidimin e ngjyrës.

  KLORANE Creme de Jour sans rincage Grenade

  Shkëlqimi rrezatues i përditshëm

  Intensifikon shkëlqimin duke e mbrojtur nga rrezatimi UV dhe agresionet e jashtme. Pa shpëlarje.

  0008

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: