Bioscalin – Physiogenina Ampula kundër rënies së flokëve për meshkuj dhe femra

  Bioscalin – Physiogenina Ampula kundër rënies së flokëve për meshkuj dhe femra

  Referenca:

  4,680 Lekë

  Physiogenina Vials Man and Woman

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  Zgjidhje për rënien e flokëve?
  Inovacioni Physiogenina: formula e re pararojë e Bioscalin ampula kundër rënies për femra dhe meshkuj.

  Ndryshimet e stinëve, ndotja, duhanpirja, dieta e pabalancuar, stresi : në rast rënie të flokëve, në femra dhe meshkuj, shkaqet mund të jenë të ndryshme. Kur dobësimi dhe rënia e flokëve është e përkohshme, jo e lidhur me moshën, një veprim direkt tek bulbi i flokut do të ishte ideal.

  Bioscalin ® Ampula për meshkuj dhe femra me Physiogenina është një zgjidhje inovative në trajtimet kundër rënies së flokëve, për të kundërshtuar rënien e përkohshme  dhe fillimin e dobësimit të flokëve tek meshkujt dhe femrat në një mënyrë edhe më efektive. Në këtë formulim ndodhet Physiogenina , një kompleks inovativ i përbërësve aktivë që mbështesin funksionin fiziologjik të folikulit të flokëve.

  Krahas produkteve për rënien e flokëve, produktet topike kanë avantazhin e veprimit direkt në bulbin e flokut: ky është efektiviteti i Bioscalin ®  Physiogenina ampula kundër rënies .

  Udhëzime mbi përdorimin

  Aplikoni një ampulë çdo 3 ditë. Një trajtim 3 mujor është i rekomanduar. Produkti mund të aplikohet në skalp të thatë ose të lagur.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: