Alta Care Laboratories – Altadrine Thalasso Drink, pije detox

  Alta Care Laboratories – Altadrine Thalasso Drink, pije detox

  Referenca: 0024

  1,400 Lekë

  Altadrine Thalasso Drink është një pije detox me alga, polisakaride, vitamina dhe minerale të cilat favorizojnë funksionimin fiziologjik të proceseve depurative dhe drenuese. Altadrine Thalasso Drink gjithashtu rrit metabolizmin dhe shërben si suplement që ndihmon në mbajtjen nën kontroll të peshës.

  Cajrat organike nuk rrisin metabolizmin ose djegin yndyrnat por vetëm largojnë ujin dhe elekrolitët. Altadrine Thalasso drink stimulon metabolizmin, djeg yndyrnat, drenazhon ujin dhe rivendos elekrolitet e larguara në ndryshim me çajrat.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Altadrine Thalasso Drink është një pije detox me alga, polisakaride, vitamina dhe minerale të cilat favorizojnë funksionimin fiziologjik të proceseve depurative dhe drenuese. Altadrine Thalasso Drink gjithashtu rrit metabolizmin dhe shërben si suplement që ndihmon në mbajtjen nën kontroll të peshës.

  Cajrat organike nuk rrisin metabolizmin ose djegin yndyrnat por vetëm largojnë ujin dhe elekrolitët. Altadrine Thalasso drink stimulon metabolizmin, djeg yndyrnat, drenazhon ujin dhe rivendos elekrolitet e larguara në ndryshim me çajrat.

  Një bustinë Altadrine ka 50mg magnez, 50mg sodium dhe 50mg potasium.

  Cajrat largojnë ujin dhe elektolitet. Altadrine Thalasso gjithashtu largon ujin por rivendos elektrolitet.
  Pluhur që tretet në ujë
  Pije izotonike e indikuar për riekuilibrimin e ujit dhe mineraleve në organizëm.
  Përdoret pas aktivitetit fizik dhe është i nevojshëm në rast djersitjeje të shtuar pas sportit.
  Suplement kontrollues i peshës që stimulon metabolizmin, djeg yndyrnat, largon ujin dhe rivendos elektrolitet.
  Një bustinë Altadrinë ka 50mg magnez, 50mg sodium dhe 50mg potasium që do të thotë një përmbajtje më e lartë e elektoliteve së pijet sportive të cilat përmbajnë 5-10 mg elektrolite.

  Formula aktive

  Beta karotene – Anti-oksidant
  Inulin – Prebiotik
  Spiruline – Aminoacid i rëndësishëm
  Magnesium, sodium dhe potassium – Rivendosin elektrolitet e larguara
  Fucus vesiculosus → Përmban jod
  Zink + Vitaminat A,B,C + kalcium – vitamina dhe minerale thelbësore

  Udhëzime mbi përdorimin

  Tresni një bustinë në 1 litër ujë dhe pijeni gjatë ditës. Tundeni shishen para përdorimit. Mos e ruani për më shumë se 10 orë. Nuk është e përshtatshme për gratë shtatzanë dhe fëmijët nën 8 vjeç.

  0024

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: