PIC-Aparat tensioni- CARDIOFree-Aparat tensioni elektronik per matje tek zona e kycit

  PIC-Aparat tensioni- CARDIOFree-Aparat tensioni elektronik per matje tek zona e kycit

  Referenca:

  5,100 Lekë

  Aparat tensioni elektronik per matje tek zona e kycit

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Aparat tensioni elektronik per matje tek zona e kycit. Tregon daten dhe oren e matjes,

  detekton rrahjet e crregullta te zemres dhe realizon mesataren e 3 matjeve. 30 x 3 memorie.

  - Aparat tensioni elektronik.

  - Kryen matjen te zona e kycit.

  - Lexohet lehtesisht.

  - Detekton rrahjet e crregullta te zemres.

  - Kryen mesataren e 3 matjeve.

  - Tregon daten dhe oren e matjes.

  - Cante per ruajtjen e aparatit.

  - 30 x 3 memorie

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: