Bimbovit FERRO 15 mL - PHARMAGUIDA

  Bimbovit FERRO 15 mL - PHARMAGUIDA

  Referenca:

  1,100 Lekë
  • Anemi tek te porsalindurit
  • Anemi e tremujorit te dyte tek femijet
  • Mungesa te ndryshme te Hekurit gjate femijerise dhe adoleshences
  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Bimbovit FERRO 15 mL - PHARMAGUIDA

  Principi aktiv: Hekur, Vit C, B12, Acid Folik

  Formë / Doza: 15ml flakon

  Përshkrim: Bimbovit Ferro eshte nje shtese ushqimore e cila perban Hekur Bivalent, Acid Folik, Vitamine B12 dhe Vitamine C.

  Indikacionet :

  • Anemi tek te porsalindurit
  • Anemi e tremujorit te dyte tek femijet
  • Mungesa te ndryshme te Hekurit gjate femijerise dhe adoleshences

  *Bimbovit Ferro mund te shoqerohet me uje, lengje frutash, qumesht.

  *Hekuri qe permban Bimbovit Ferro eshte ne gjendje bivalente, e cila eshte  forma e asimilueshme nga organizmi, ndryshe nga Hekuri trivalent I cili me pare duhet te kthehet ne bivalent per tu perthithur.

  Përbërsit:

  Cdo pike Bimbovit Ferro permban :

  • 1 mg Hekur
  • 10 mcg Acid Folik
  • 1 mcg Vitamine B12
  • 5 MG Vitamine C

  Mënyra e përdorimit :

  • Tek te porsalindurit keshillohet 3-6 pika ne dite *(sipas keshilles se mjekut)
  • Ne gjashtemujorin e pare keshillohen 5 pika ne dite
  • Ne gjashtemujorin e dyte keshillohen 5-7 pika ne dite
  • 1 deri ne 3 vjec keshillohen 7 pika ne dite
  • 4 deri ne 6 vjec keshillohen 9 pika ne dite
  • Mbi gjashte vjec keshillohen 10-12 pika ne dite

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: