Lierac Sebologie Blemish Correction Keratolytic -Solucion keratolitik korrigjues i parregullsive të lëkurës

  Lierac Sebologie Blemish Correction Keratolytic -Solucion keratolitik korrigjues i parregullsive të lëkurës

  Referenca:

  3,000 Lekë

  Solucion keratolitik korrigjues i parregullsive të lëkurës 100ml

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi

  Formulim që synon të veprojë kundër 3 tipeve të parregullsive të lëkurës:

  -pore të zmadhuara

  -shkëlqim i lëkurës si yndyrës së tepërt

  -aknet dhe shenjat që lënë ato.

  Glukonati i zinkut ka veti të rregullojë prodhimin e yndyrës, duke pakësuar shkëlqimin që vjen prej saj si dhe të ngushtojë poret (në sajë të veprimit si astrigjent). Acidi salicilik përthan puçrrat dhe ndihmon në proçesin e rigjenerimit qelizor.

  Acidi laktik dhe ai glikolik largojnë qelizat e vdekura të lëkurës dhe e pastrojnë thellësisht atë.

  Përdorimi

  Aplikohet në darkë, në fytyrë nëpërmjet një pambuku. Nuk shpëlahet.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: