Bionike – Onix Onails solucion kundër kafshimit të thonjve

  Bionike – Onix Onails solucion kundër kafshimit të thonjve

  Referenca:

  1,050 Lekë

  Onix Onails Nail-biting solution 11ml

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  Solucion kundër kafshimit të thonjve dhe kutikulave

  Falë veprimit me qëllim të dyfishtë, që sigurohet nëpërmjet ekstrakteve të bimëve të hidhura dhe pikante, zvogëlon tundimin për të kafshuar thonjtë dhe kutikulat.

  E rekomanduar për personat që kanë zakon kafshimin e thonjve kur janë nervoz, në stres ose të mërzitur. Parandalon kafshimin e thonjve falë shijes së hidhur dhe pikante, duke siguruar një rritje natyrale të thonjve.

  Përmban Quassia Amara extract,  Capsicum extract dhe Denatonium benzoate.

  Udhëzime mbi përdorimin

  Aplikoni produktin në thonj dhe në zonat përreth dhe lejoni të thahet. Përsëritni aplikimin disa herë gjatë ditës, sidomos pasi të keni larë duart. Nuk është i dëmshëm nëse bie në kontakt me mukozën orale

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: