MASKA ME FILTRA MBROJTESE

  MASKA ME FILTRA MBROJTESE

  Referenca:

  150 Lekë

  MASKA ME FILTRA MBROJTESE

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Maskat të mbahen sic duhet, në të kundërt nuk ofrojnë mbrojtje. Maska duhet të hapet dhe puthitet në fytyrë, dhe kur hiqet duhet kapur vetëm nga anët e jo të preket pjesa e jashtme e përparme e saj.

  Kështu pjesa e fortë e maskës duhet të mbështetet mbi hundë, zona tjetër duhet të jetë jashtë e kapur, pjesa e poshtme duhet të mbulojë mjekrën dhe të zbresë drejt fytit,kjo lloj maske pampuku mund ta lani,sterilizoni edhe ta hekurosni.

  Nëse maskën e mbani gjatë ajo mbushet me papastërti e mikrobe, të cilat mund të hyjnë në organizëm.

  Mbasi të mbaroni punë me maskën,hiqeni duke e kapur nga anët e llastikut,lajeni,sterilizojeni në temperaturë të lartë edhe më pas hekuroseni.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: