BIONIKE-DEFENCE COLOR LIP DESIGN

  BIONIKE-DEFENCE COLOR LIP DESIGN

  Referenca:

  900 Lekë

  Laps per buzet me teksture te bute dhe te lemuar. Ndihmon ne konturimin e buzeve. I disponueshem ne 6 nuanca (202 deri 207)

  Paketimi:  3.5 ml 

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Perzierje nga dyllra vegjetal (dyll blete, candelilla, carnauba): Bejne teksturen te dendur, por te bute.

  Lipide vegjetale: Lehtesojne aplikimin e produktit.

  Agjentet teksturizues: Pluhra mikroskopik qe lehteson shperndarjen e produkteve ne lekure pas aplikimit.

  KESHILLA

  Perdorimi: Perdoreni lapsin per konturimin e buzeve, para aplikimit te buzekuqit.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: