Korff Cure Make Up Lip Pencil-Laps për buzët

  Korff Cure Make Up Lip Pencil-Laps për buzët

  Referenca:

  2,420 Lekë

  Korff Cure Make Up Lip Pencil

  Laps për buzët

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi

  Lapsi i duhur për një ngjyrë uniforme, intense, të plotë dhe që zgjat në kohë. I pajisur me një furçë, e cila lehtëson përhapjen dhe ndihmon në arritjen e një ngjyre aq intense sa ju e dëshironi. Iu ofron butësi buzëve tuaja dhe një pamje elegante. I lehtë në përdorim.

  Përdorimi Përdoret në çdo moment të ditës.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: