PIC-Aparat tensioni- ClearRAPID-Aparat tensioni elektronik

  PIC-Aparat tensioni- ClearRAPID-Aparat tensioni elektronik

  Referenca:

  9,500 Lekë

  Aparat tensioni elektronik 

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Aparat tensioni elektronik i cili kryen jo vetem matje te presionit arterial, por detekton gjithashtu anomalite e zemres. Ideal per matje periodike. Tregon daten dhe oren e matjes realizon mesataren e 3 matjeve. 100 x 2 memorie.

  Per personat qe kane nevoje per shpejtesi ne matje.

  Aparat tensioni elektronik, i cili ben matjen e tensionit ne zonen e krahut, inovativ ne forme dhe teknologji. Dizajni i tij perputhet me parimet estetike dhe ergonomike te filozofise DLS, ndersa pervoja Rapid Tech – Comfort garanton nje matje te shpejte dhe shume te thjeshte.

  CLEAR RAPID eshte gjithashtu gjitheperfshires dhe i shpejte, me shkronja te medha dhe ekran qe ben te mundur leximin e vlerave dhe ne drite te ulet: ideale per matje te shpejta dhe te hollesishme.

  Pervec matjes se tensionit arterial, aparati ben te mundur matjen e rrahjeve te zemres gjithashtu, duke ju dhene te dhena te sakta per shendetin tuaj kardiak.

  Ky aparat ben gjithashtu automatikisht mesataren e tre matjeve te fundit dhe regjistron 200 matje te ndara ne dy sektore, duke bere keshtu te mundur regjistrimin e te dhenave per dy persona te ndryshem, ose matjet per nje person te ndara ne mengjes dhe ne mbremje.

  Aparati vjen me nje cante shume praktike qe ju lejon ta merrni me vete kudo qe shkoni.

  Ka garanci 5 vjecare.

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: