Alta Care Laboratories – Keto Z Shampo për zbokth

  Alta Care Laboratories – Keto Z Shampo për zbokth

  Referenca:

  1,500 Lekë

  Keto-Z me një formulim të ri kombinon 3 përbërës të fuqishëm: OctopiroxTriclosan dhe Climbazole, të cilat janë anti-alergjik, antibakterial dhe antifungal.

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Keto-Z me një formulim të ri kombinon 3 përbërës të fuqishëm: OctopiroxTriclosan dhe Climbazole, të cilat janë anti-alergjik, antibakterial dhe antifungal.

  Këto 3 përbërës ndihmojnë për rregullimin e lëkurës, pastrimin nga bakteret dhe myku që mund të shkaktojnë diskomfort. Studimet kanë treguar se 1 person nga 3 është i prekur nga sëmundjet e lëkurës si alergjia, inflamacioni, infeksioni mykotik, infeksioni bakterial ose infeksioni i përzier. Nëse nuk trajtohen në kohë, ato mund të bëhen më të rënda dhe të vështira për t’u eleminuar.

  Kjo është arsyeja pse shumë mjekë rekomandojnë përdorimin e shampos mjekësore KETO-Z, nga Alta Care Laboratoires, si një trajtim i linjës së parë në rast të skuqjes së lëkurës; në mënyrë që të rregulloni lëkurën pa qenë shumë agresive ose duke e bërë atë më të ndjeshme. Kombinimi i Octopirox, Triclosan dhe Climbazole tregoi rezultate shumë të mira brenda një jave për të qetësuar infeksionet e lëkurës dhe diskomfortin.

  Udhëzime mbi përdorimin

  Shampoja KETO-Z duhet të aplikohet në trup ose në skalp dhe të lihet 5 minuta para se të shplahet

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: