PIC – Protective ankerplastë mbrojtës

  PIC – Protective ankerplastë mbrojtës

  Referenca:

  320 Lekë

  Protective Strip Plasters

  Sasia

   

  Pagese e Sigurt

   

  Transport i Shpejte

   

  Cilesi e Garantuar

  Përshkrimi i Produktit

  Çfarë është?

  Një ankerplast i fortë kundër fërkimit me një tampont të trashsë dhe të butë me përmbajtje klorheksidine (antibakterial).

  Çfarë bën për ju?

  Ju mbron nga rreziku i infektimit të plagëve, falë mbrojtjes me spektër të gjerë që ofron klorheksidina dhe mbron nga goditjet.

  Çfarë e bën të veçantë?

  Falë trashësisë dhe butësisë mbron nga goditjet dhe mbron plagët nga fërkimi.

  Përmban

  20 ankerplastë:

  • 4 copë me përmasa: 25x72mm
  • 16 copë me përmasa: 17x72mm

  Referencat specifike

  16 produkte të tjerë në këtë kategori: